4 Şubat 2010 Perşembe

ARI SUTU VE POLENIN SAGLIGA ETKILERI


Kendinizi çok yorgun, güçsüz hissediyorsanız, enerjinizin kalmadığını düşünüyorsanız, nasıl kilo alırım kaygısı yaşıyuorsanız, imdadınıza yetişecek, size hem bedensel olarak, hem psikolojik olarak yarar sağlayacak doğal ek besin diyebiliriz polen için.

Arı poleni içeriğinde bulunan 96 çeşit besini kapsar. Her insanın rahatça kullanabileceği destektir.

Arı poleninin %40'ı proteinden oluşur ve yaklaşık olarak tamamı herhangi bir bozulmaya uğramadan ya vücudumuz ya da metabolizma tarafından kullanılabilir durumdadır. Ve çok iyi bir antioksidandır. 22 çeşit amino asit, C vitamini, B-kompleks ve folik asit, doymamış yağ asitleri, enzimler ve karotinle, günümüze kadar hemen hemen hepsi keşfedilmiş olan ana anti oksidanları içerir. Arı poleni zaman zaman'en mükemmel besin olarak da anılır.

Arı poleni bağışıklık sisteminizi güçlendirerek hastalıklara karşı savaşır. Alerjilere karşı daha dirençli olmanızı sağlar. Strese karşı etkisi büyüktür. Doping etkisi yaratır ve yorgunluğa birebirdir
Ayrıca tam bir vitamin kaynağıdır. İçinde B (Tiamin), B2 (Riboflavin), B3 (Vitamin PP), B5 (Asit pentotenik), B6 (Pridoksin), B7 (Mesoinositol), B8 (Vitamin H, Biyotin), B9 (Asit folik), B12 ( Siano kobalamin), Vitamin C, D, E, provitamin A, (özelleikle B vitaminleri suda eriyerek vücuttan atıldıklarından her gün alınmaları gerekmektedir.) Özellikle yetişme çağında olanlar, ameliyat geçirmiiş olanlar, yaşlılar, çok enerji gerektiren işlerde çalışanlar için birebirdir. Dikkat etmeniz gereken tek nokta ise; polen ya da arı sütü bal polen karışımı gibi arı ürünleri kullanırken aldığınız ürünün güvenilirliğinden ve kalitesinden emin olmanızdır.

DEVAMI

31 Ocak 2010 Pazar

"GONULCELEN" SALINGER YASAMA VEDA ETTI

Dünya çapında unutulmazlar arasında yer alan ve 60 milyon satışı ile dünya edebiyatında büyük bir yer edinen ve gençlerin efsanesi haline gelen "GÖNÜLÇELEN" kitabının yazarı Jerome David Salinger yaşamını yitirdi.

91 yaşında vefat eden ünlü yazar son yıllarını gözlerden uzak geçiriyordu

İnternette kitap satışı yapan Amazon adlı sitenin en çok satanlar listesinde ilk 20’de bulunan romanın, içinde bulunduğu duruma sıkışmış, bunaltı içinde, umutsuzluğu temsil eden anti-kahramanının Facebook’da bir hayran sayfası bile bulunuyor.

TIN
http://www.turkiyeinternette.com/haber/8674-di-haber-gonulcelen-salingen-yasama-veda-etti.html