8 Ağustos 2009 Cumartesi

ERKEKLERIN SADAKATI...

"Erkeklerin sadakati sabun köpüğüne benzer, ilk çarptığı yerde patlar"

Bu söz boşuna söylenmemiştir herhalde. En büyük aşklarda bile aldatma kaçınılmaz olabilir. Eğer karşınızdaki erkek biraz çapkın ve gözleri daima dışarda dolanıyorsa aldatılmakta doğaldır. O büyük aşkı yakaladım diye emin olmayın hiç. Sizi ne kadar sevdiğini söylese de, sizin için yanıp tutuşsa da, hayatını sizin için serse de erkek her zaman erkektir unutmayın. Onların hormonları farklı çalışıyor ne yazık ki. Bir güzel bakışa, bir güzel övgüye, bir vücuda nakavt olabiliyorlar. Elbette yüzde yüzü öyle diyemeyeceğim . İçlerinde sadık olanlarda var . Ama bu sayı çok az. Onun için "o benim, benden başkasını gözü görmez" demeyin. Güzelliğinize de, aklınıza da güvenmeyin.

devamı...

4 Ağustos 2009 Salı

KADIN ERKEGINI NEDEN ALDATIR?

Aldatma... Düşüncesi bile çok kötü olan bu eylem neden gerçekleştirilir? Neden kadınlar da ihanet eder eşlerine? İşte birkaç neden...
  • Kendine olan güvenini yitiren kadar bu özgüveni kazanmak için aldatabilir?
  • Eşinin kendisine olan ilgisi azalmışsa, sorunlar artmışsa, böyle bir eyleme başvurabilir. Eşin ilgisini tekrar kazanmak adına yapar bunu.
  • Eşinin artık kendini sevmediğini düşündüğü an, karşı cinsten de beğeniyi hissettiği an böyle bir yola başvurabilir.
  • Aldatıldığı zaman pek çok kadın aldatarak karşılık verir. Bu bir çeşit intikam alma yoludur, onun için
  • Beğenilmediğini hissettiği zaman, sürekli olarak bedeninin bir yerlerinden şikayet edildiği zaman aldatabilir.
  • Kendinden memnun değilse, örneğin çok kilo aldığını düşünüyor ve beğenilmek istiyorsa, aldatabilir.
  • Eşi ile cinsel tatmini yaşayamıyorsa aldatır. Deneyim kazanmak ister.
  • Aşırı kıskançlıklar nedeniyle bıkar ve aldatır.
  • En yakın arkadaşına eşi tarafından kur yapılırsa aldatır.
  • Eş çok yakışıklı ise, kompleks yapar aldatır
  • Sevişme sonrası ilgisiz kalırsa, aldatır.
  • Eş işine ve arabasına daha çok önem veriyor ve bunu hissettiriyorsa, aldatır.
  • Eş her gece eve sürekli geç vakitlerde geliyorsa, aldatır
  • Annesine öncelik veriyorsa, aldatır.
  • Aşk bittiyse, aldatır.
  • Paylaşımlar, ortak noktalar kalmadıysa, ilişki rutin bir hal aldıysa aldatır.
  • Sürekli aşağılanıyorsa, küçümseniyorsa, aldatır.
Tabi ki bunun altında en önemli olan kişiliktir. Kişiliği zayıf insanlar, bu eyleme daha kolay kapılabilirler.

DEVAMI...

3 Ağustos 2009 Pazartesi

KADINLARIN ERKEKTE DIKKAT ETTIGI NOKTALAR...


Hep erkeklerin kadında ne aradığı, neyi beğenip beğenmediği konusunda yazılar yazılır. Peki kadınlar erkekte nelerden hoşlanmaz?
  • Kadın erkek tahammül edilmeyecek bir durumdur. Ter kokan bir kadın nasıl itici gelirse, aynı şekilde ter kokan bir erkeğe de kadınların tahammül etmesi zordur. Bu duruma girmemek için sık sık duş alın. Eğer bedeniniz böyle bir kokuyu salgılıyorsa da sürekli olarak, o zaman bir hekime danışın ya da koltukaltı deodorantlar kullanmayı deneyin.
  • Erkekte burnunun dışına çıkmış, uzun kıllar kadını o erkekten soğutabilir. Bunun için sakın ola ki burun kıllarınızı uzatmayın
  • Kadının en dikkat çeken yerlerinden biri olduğu kadar, erkekteki tırnaklar da kadının dikkatini çeker. Eğer tırnaklarınızın içi kirliyde, bu kadının nefret edeceği noktalardan biridir.
  • Bıyık elbette bir seçimdir. Kendinizi bıyıkla daha hoş görüyorsanız, bıyık bırakmayı seviyorsanız, dikkat etmeniz gereken nokta, onları bakımlı hale getirmenizdir. Uzun bıyıklardan kadınların çoğu hoşlanmaz.
  • Çok önemsemediğiniz sırt kıllarınız, bir kadını sizden uzaklaştırabilir, unutmayın. Keza kulağınızdaki kıllarda kadının hoşlanmadığı şeylerdendir.
  • Ucuz parfüm de bir kadının sizin hakkınızda olumsuz düşünmesini ve sizden uzaklaşmasını sağlayabilir. Unutmayın ki mis gibi sabun kokanı ya da gerçekten kalite kokanı tercih eder, kadın.
  • Bakımlı, pırıl pırıl görünen dişler sizin kişiliğinizi de yansıtır.. Eğer dişleriniz sarı sarı ise, ve çürükleriniz ortada ise, karşınızdaki kişi sizinle öpüşmek dahi istemez. Gülüş bir insanı ortaya çıkaran özelliklerden biri. Güldüğünüzde sarı dişlerle karşılaşan kadın uzaklaşır.
  • Erkeklere altın takı, alyans dışında pek yakışmıyor düşüncesi, pek çok kadının hem fikridir.Hele hele şövalye yüzüğü takıyorsanız, hiç şansınız kalmadı demektir. İllaki de yüzük takacaksanız, neden şövalye ya da altını tercih ediyorsunuz?
DEVAMI...

SEVGIYI PAYLASABILMEK....

Başlangıç zor gibi görünür ancak bir yerden başlıyor herşey... Ne de olmazsa herşeyin bir ilki vardır! Şu an ne yazsam satırlara diye düşünürken, insanoğlunun ne istediğini bilmemesinden dolayı kendi hayatlarını ve çevrelerindeki bireylerin hayatlarını nasıl etkilediklerini yazmamın bana huzur vereceğini düşündüm. İnsanların çoğu ne istediklerini bilmediği için ve bu çoğunluk “toplumsal değer yargısı” olarak her birimizin hayatına etki ettiği için genç, yaşlı, bayan ya da erkek olmak bazen hayatımızı çekilmez yapabiliyor.

Bir söz vardır. “Ne istediğini bilmeyen, bulduğunun da değerini bilemez.” Gerçekten anlamlı ve düşündürücü bir ifadedir. İnsanların beklentileri ve beklentilerinin gerçekleşmesi ya da gerçekleşmemesi nedeniyle yaptıkları davranışlar çoğu zaman tutarsızdır. İnsanoğlu kendisi için her zaman en iyisini, en güzelini ister. Ancak nedense sözkonusu olan çevresindeki paylaşımda bulunduğu bireyler olunca aynı duyarlılıkla hareket etmeyebiliyorlar. Aslında tüm bunlar çelişkilidir. İnsanlar sevilmeyi, değer görmeyi, huzurlu ve mutlu yaşamlarını sürdürmeyi arzu ederler. Ancak tüm bunların karşılıklı paylaşımlarla olabileceği gerçeğini gözardı ederler. Oysa sistemde; ailede de, işte de, aşkta da, eğitimde de... karşılıklı paylaşım vazgeçilmez bir unsurdur. Sevgi, güven, saygı, hoşgörü, bilgi... paylaşımlar adım attığımız her yerde, yerden göğe kadar hayatımızın bütünleyici parçasıdır.

devamı...

2 Ağustos 2009 Pazar

GELECEGIN YILDIZI... KURTKOY


İstanbul Kurtköy her geçen gün gelişmeye devam ediyor. En hızlı gelişen konut bölgelerinden biri haline gelen Kurtköy'de her geçen gün yeni konutlar ve büyük iş merkezleri yapılıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılması ile gelişmesini arttıran Kurtköy geleceğin önemli merkezlerinden bir olmaya aday. Burası gelecekte oldukça gelişmiş ve modern bir merkez olacak.

Kurtköy hakkında Hürriyet Gazetesine bilgiler veren Beşyıldız Yuvataş İnşaat Genel Koordinatörü Güzin Ervardar şunları söylüyor:

"Kurtköy bence İstanbul'un en iddialı bölgesi. O kadar objekt kriterler var ki. Sabiha Gökçen Havalimanı, malumunuz. Kapasitenin arttırılma çalışmaları devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dış hatların açılışı yapılacak. Havalimanının kapasitesi 25 milyon yolcuya ulaşacak."

Ervardar Kurtköy'deki alt yapının çok düzgün olduğuna da dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürüyor:

Ulus'ta, Yeşilköy'de bile gecekondu var ama Kurtköy Yenişehir'de yok. Bu bölge imarı öyle düzgün ki, çarpıklık yok. Bölgenin avantajı çok. Çok sayıda rezidans, alışveriş merkezi (AVM) var. Açılması planlanan AVM'ler, 5 yıldızlı oteller var. Teknopark Kurtköy'de yapılıyor. 30 bin teknokrat çalışılacak deniliyor. Bu da inşaatçı için potansiyel demek."

devamı...


TİN