18 Mayıs 2010 Salı

Avon’un yeni ürünü maskaralarla kirpikleriniz daha uzun



Kirpiklerim kısa diye üzülmeyin. Doğru seçim bir maskara ile kirpiklerinizi olduğundan uzun gösterebilirsiniz. Pek çok marka dolgun ve uzun gösteren maskaralar üretiyor. Bunlardan biri de AVON..

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi AVON, Global Marka Elçisi Reese Witherspoon’un da tercihi olan ve kirpikleri göz alıcı uzunluğa kavuşturan yeni Super Extend Uzun Gösteren Maskara’yı satışa sunuyor.

Kirpikleri uzun gösteren maskara ile görkemli bakışlar…

AVON Super Extend Uzun Gösteren Maskara

Mikro incelikte esnek fiberlerden oluşan özel tasarımlı fırçası sayesinde kirpiklerinizde göz alıcı uzunlukta bir görünüm sağlar. Kirpiklerinizi büyüleyici uzunluğa kavuşturan maskaranın Black ve Brown/Black olmak üzere 2 farklı tonu bulunmaktadır.7ml.

22 Nisan-14 Mayıs tarihlerinde ilk defa satışa sunulan AVON Super Extend Uzun Gösteren Maskara %50’den FAZLA İNDİRİM ile 22,00TL yerine SADECE 9,90TL!

HANGİMODA.COM
....
.....
......

17 Mayıs 2010 Pazartesi

CHP GENEL BASKANI KIM OLSUN ANKETI


Sevgili Ziyaretçilerimiz,

Referandum yaklaşırken, başsız kalan CHP deki kaos hepimizi tabii bilhassa CHP yi destekleyen vatandaşları fazlasıyla üzmektedir..

CHP yönetiminin bugüne kadarki yanlışları değil midir zaten bu partinin bir türlü iktidara gelememesi, Türkiye’nin şu anda içinde bulunduğu sıkıntılı duruma rağmen..

Üstelik de CHP hale direnmektedir doğru olanı yapmamak için.. Diğer bir deyişle herkesin sevdiği doğru adamı seçmek yolunda herhangi bir adım attığı görülmemektedir CHP yönetiminin şu ana kadar.. Yalnızca kulis faaliyetleri ve laf üretme süreci devam etmektedir..

Sitemiz de bu konuya bir katkıda bulunabilmek için bir anket düzenlemiştir.. CHP seçmeninin kimin Genel Başkan olmasını istediği hususunda..

Lütfen bu ankete siz de katılarak kimin bu partinin lideri olmasını istediğiniz konusunda oyunuzu sol sütundaki anket kanalıyla kullanınız..

İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler

TÜRKİYE İNTERNETTE