7 Ekim 2009 Çarşamba

SEKS YAŞAMINIZI CANLANDIRIN


Seks yaşamınızın tekdüzeliğinden mi bıktınız? Ya da artık eskisi gibi canlı olmadığını mı düşünüyorsunuz? O halde ilişkinizi gözden geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Seks yaşamınızın kalitesini pek çok şey belirler. Seviştiğiniz mekandan tutun, giyiminize, kuşamınıza kadar pek çok faktör vardır.

Farklı mekanlar deneyin: Tek düzelikten uzak durun. Her zaman yatak odanızda sevişmeyin. Farklı yerler deneyin, farklı mekanlar deneyin. Bu ilişkinize heyecan katacaktır emin olun.

Korkularınızı öğrenin: Eğer genellikle ilişkiden korku duyan insanlarla birlikte olduysanız,, aşk köşenizi kırılabilir aksesuar ve süslerden, sabit durmayan eşyalarınızdan kurtarın, temizleyin. Kırılmaz materyalden yapılmış iki çanak alın veya sağlam bir raf ya da masanın üstüne koyun. Vazo ve çanaklarınızı uyumlu eşinizle tanışana kadar boş bırakın. Onunla tanıştığınızda ise birbirlerine uyumlu çiçeklerle süsleyin.

İletişime açık olun : İletişim olanaklarını maksimuma çıkardığınızdan emin olun. Duygu ve düşünlerinizi partnerinizle paylaşmak ve birbirinizin hislerine, fobilerine ve arzularına saygı göstermek ilişkilerinize büyük katkı yapacaktır. Ayrıca problem çözme durumlarında güzel bir atmosfer yaratacaktır.

Romantik objeleri tercih edin: Aşk yaptığınız odanın dekorunu değiştirmeyi deneyin. Kokulu mumlar değişik aksesuarlar, saten çarşafları deneyin Sizi rahatlatacak ve de partnerinizi tabi renklere yer verin.

Beslenmenize dikkat edin: Beslenmenizde seks yaşamınız içim çok etkilidir. Önem gösterin. Ceviz, fındık ve baharatı sofranızdan eksik etmetin. Bu besinlerin uyarıcı etkisini unutmayın

Bol egzersiz yapın: Egzersiz yapmak aynı zamanda uyarıcı etki yapacal, bedeninizi zinde kılacaktır.

DEVAMI..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder