2 Ağustos 2009 Pazar

GELECEGIN YILDIZI... KURTKOY


İstanbul Kurtköy her geçen gün gelişmeye devam ediyor. En hızlı gelişen konut bölgelerinden biri haline gelen Kurtköy'de her geçen gün yeni konutlar ve büyük iş merkezleri yapılıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılması ile gelişmesini arttıran Kurtköy geleceğin önemli merkezlerinden bir olmaya aday. Burası gelecekte oldukça gelişmiş ve modern bir merkez olacak.

Kurtköy hakkında Hürriyet Gazetesine bilgiler veren Beşyıldız Yuvataş İnşaat Genel Koordinatörü Güzin Ervardar şunları söylüyor:

"Kurtköy bence İstanbul'un en iddialı bölgesi. O kadar objekt kriterler var ki. Sabiha Gökçen Havalimanı, malumunuz. Kapasitenin arttırılma çalışmaları devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dış hatların açılışı yapılacak. Havalimanının kapasitesi 25 milyon yolcuya ulaşacak."

Ervardar Kurtköy'deki alt yapının çok düzgün olduğuna da dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürüyor:

Ulus'ta, Yeşilköy'de bile gecekondu var ama Kurtköy Yenişehir'de yok. Bu bölge imarı öyle düzgün ki, çarpıklık yok. Bölgenin avantajı çok. Çok sayıda rezidans, alışveriş merkezi (AVM) var. Açılması planlanan AVM'ler, 5 yıldızlı oteller var. Teknopark Kurtköy'de yapılıyor. 30 bin teknokrat çalışılacak deniliyor. Bu da inşaatçı için potansiyel demek."

devamı...


TİN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder