9 Kasım 2009 Pazartesi

ATA'YA SAYGI... 10 KASIM


Doğanın kanunu.. Yaşam ve ölüm… İnsanlar geride bıraktıkları ile anılırlar, onlarla yaşatılırlar. İşte ATATÜRK’ta böyle bir insandı. Bu ülkeyi esaretten kurtaran, bu ülke insanına özgürlüğü veren, bu ülkenin geleceğini teminat altına alan…..

Aramızdan ayrılışının 71. Yıldönümünde Önderi sevgiyle ve bu yurt için yaptıklarıyl anıyoruz, daima anacağız ve kalplerimizde yaşatacağız.

Verilen savaşlar, dökülen kanlar, nutuklar boşa değildi. Hepsinin bir anlamı vardı bu yurdun insanı için….

O hep ilerici düşünmüş, ileriye bakmış ve ülkemizi çağdaş bir anlayışa getirmek için yürümüştü. O devrimciydi… O halk adamıydı.. O özgürlükler için savaş veren bir komutandı… O bu ülkenin peşkeş çekilmesine göz yummayacak olan ve yummayan liderdi… O aimliydi, kararlıydı… O bu ülke insanının esaret altında yaşamayacağının kanıtıydı…

O’nun ilkeleri, devrimleri asla unutulmayacak ve de unutturulmayacak. Cumhuriyeti O kurdu, bu nesil ve gelecek nesiller her şeye rağean yaşatacaklar ve Atatürk’e layık evlatlar olduğunu bu ülkeye ve tüm dünyaya gösterecekler..

Atatürk sadece 10 Kasım’larda anılmayacak. Onun bıraktığı eser, bu vatan bölünmeyecek, Cumhuriyet yıkılmayacak. Onun peşinden ülküleri ve devrimleri doğrultusunda gidilecek… Hiç kimsenin gücü O’nu unutturmaya ve bu Cumhuriyet’i yıkmaya yetmeyecektir.

DEVAMI..
...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder