13 Nisan 2010 Salı

BU DA VELILERLE DANSOZLU KAYNASMA PARTISI!


Kocaeli Gölcük'te bir ilköğretim okulunun okul-aile birliği üyeleri, velilerle kaynaşma programı düzenlemiş. Dumlupınar İlköğretim Okulu Aile Birliği yönetiminin çay partisinde sahneye dansöz çıkarmış.

Üstelik bununla da kalmamış, bir güzel dansöze para takarak göbek atmış, okul müdürü. Bazı veliler tepkilerini dile getirmiş. Amaan ne olacak felekten birgün çalsın sayın müdür ve dersten başını kaldıramayan minik öğrenciler.

Okul Müdürü Bahattin Yazıcıoğlu, kaynaşma partisinde yaptığı konuşmada, eğitimde örnek davranışlarla çocuklara yön verilmesi gerektiğini de dile getirmiş.

Evet,
okul müdürü bayağı iyi örnek olmuş doğrusu öğrenci ve velilere… Eğitimin gittiği yere bakın güzel ülkemde. Herhalde yoğun okul temposundan dolayı yorgun düşen okul müdürü stresini ve yorgunluğunu atacak bir yöntem bulmuş. Hem kaynaşmış, hem kaynaştırmış.

Bakalım bu duruma Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü ne diyecek? Sevgili okul müdürlerine bir ceza uygulanack mı? Ha öyle bir ceza uygulanmazsa Sayın Müdür diğer okul müdürlerine de örnek olacak.

Biz sistemi sorgularken gelinen noktalara bakın. Ben gelecek için çok parlak düşünceye sahip değilim. Yorum sizlere kalmış

BIR ENDİŞELENEN

1 yorum:

  1. merekla bekliyoruz bürokrasi ne gibi yol izleyecek.yoksa birkereden bir şey olaz mı dıyecek.

    YanıtlaSil