14 Temmuz 2009 Salı

USAK'TA "HARBI DEFINE" FILMININ CEKIMLERI BASLIYOR

Türkiye'nin tarih, kültür zenginliklerinin oldukça fazla olmasına rağmen bir türlü olması gereken yere oturamayan Uşak, umuyoruz ki, bu filmin gösterime girmesinden sonra hakettiği yeri bulacaktır.

Uşak Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen Karun Hazineleri’nin en değerli parçaları arasında gösterilen kanatlı deniz atı görünümlü altın broş filme konu oluyor. Uşak’lı 4 kardeşin gerçek öyküsünden yola çıkarak hazırlanan “Harbi Defile” adlı komedi filminin çekimleri Ağustos ayında başlayacak.

Harbi Defile adlı komedi filminin senaryo ve yönetmenliğini yapan Hakkı Görgülü ile Fevzi Uludağ, Metin Göksuna, Mecit Dölek ve Ertunç Öztürk Atatürk Kültür Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyerek çekecekleri filmi tanıttı Mustafa Topaloğlu, Yıldız Asyalı, Cengiz Küçükayvaz, Cüneyt Ardaparmuk, Turgay Tanülkü ve Kemal Kurucay gibi ünlü isimlerin oynayacağı filmin çekimleri 45 günde tamamlanacak. Filmin içerisinde geçtiğimiz yıllarda sahtesi ile değiştirildiği iddia edilen kanatlı deniz atı görünümlü altın broşta yer alacak. Yönetmen Hakkı Görgülü, köylülerin define araması ve altın broşun çalınması ile ilgili olayların komik bir şekilde anlatılacağı film Uşak’ın Işıkhasan köyünde çekileceğini söyledi.

devamı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder