4 Eylül 2009 Cuma

NERDEN CIKTI BU UMRE: ERTUGRUL ÖZKÖKÜN UMRE KESFI


NERDEN ÇIKTI BU UMRE: ERTUGRUL OZKÖK’ÜN UMRE KEŞFİ .. Ertuğrul Özkök’ün Umre Ziyareti günümüzün en popüler konularından bir haline gelmiş durumda. Herkes bir şeyler söyleyip bir şeyler karalıyor bu konuda. Gerçekten de gündeme oturmak diye buna derler tam anlamıyla. Dalga dalga öyle bir patlatıyorlar ki olayı, gündemde ne Ermenistan, ne Demokratik Açılım ne de milli maç filan kaldı.. Herkes bir baktı ki Ertuğrul Özkök’ün Umre Ziyareti konuşuluyor.

Her şeyden önce bunun için yürekten tebrikler.

Diğer yönden baktığımızda, yani “bu topluma ve ülkemize nasıl bir katkı sağlayacaktır” diye sorduğumuzda ise Özkök ve Hakan televizyon televizyon gezip (esasında davet edilip demek daha doğru olabilir belki de) neden bu ziyareti yaptıklarını ve bunla nasıl bir etki yaratmak veya katkıda bulunmak istediklerini anlatıyorlar. Bu yazı bu açıklamaların bizim penceremizden nasıl algılandığı ve yorumlandığı ile ilgilidir.

TURKIYEINTERNETTE.COM

NEREDEN ÇIKTI BU UMRE..

Özkök’e göre bayağı büyük bir sansasyon yaratan bu ziyaretin amacı tamamen “farklı bir şey yapmak noktasından hareketle Umre’de Ertuğrul Özkök olarak gördüğü şeyleri ve izlenimlerini tarafsız bir şekilde anlatmak”

Ahmet Hakan’ise hatta Özkök’den daha da büyük bir heyecanla bu ifadeyi destekliyor. Onun da gözlerinde gerek patronunu faydalı (ve de belki hayırlı) bir işe yönlendirmiş olmanın, gerekse gerçekten de hoş, ılımlı ve “ötekileri” birbirine yaklaştırmaya katkıda bulunabilecek bir gazetecilik olayına imza atmış olmanın mutluluğu okunuyor.

devamı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder